Børn og unge

Aktiviteter
Ødsted og Jerlev Kirker tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra babysalmesang til kor, fra Kirkens Børnetime til familiegudstjenester, fra konfirmation til minikonfirmation.

Børnevenlig kirke
Ødsted og Jerlev kirker vil gerne være børnevenlige kirker. Også når familien kommer til gudstjeneste. Den almindelige søndagsgudstjeneste er tilrettelagt de voksne, og derfor er det sjældent så spændende for børn at være med. Men vi mener, der skal være plads også til børnene, og derfor har vi indrettet børnepladser, hvor der er legesager og bøger, som børnene kan blive optaget af, og hvor der samtidig er plads til, at forældrene både er sammen med børnene og til gudstjeneste.

Kirke for hele livet
Kirken er det fællesskab, vi er fælles om - uanset alder. De store fester i livet har deres egne ritualer, fra vugge til død, fra dåb til begravelse. Her bliver hvert eneste menneskes liv en del af et større fællesskab. Fra dåben bliver vi Guds børn, og det er alle fælles om; ingen står over eller under de andre, og ingen kan rive os ud af den kærlighed, der én gang er blevet givet os. Læs mere om livets begivenheder her...


Vi glæder os til at se dig i kirken!