Julekoncert med Alletiders Historie

Jerlev Kulturhus søndag den 29. november kl. 16.00 – 16.45. Dørene åbner kl. 15.30

Ødsted/Jerlev Menighedsråd og Kirkens Børnetime inviterer til Julekoncert med Alletiders Historie. 
Alletiders Historie-koncerten er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet som på en finurlig og fantasifuld måde levendegør historien om den allerførste jul.
Vi følger Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem og besøger hyrderne på marken, men vi møder også det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler.
Alletiders Historie er for alle børn og voksne som kan lide jul, musik og en god historie!Lise Petersen og hendes band har skrevet den medrivende musik og Svend Erik Petersen er forfatter til fortællingen og sangteksterne. 

FAMILIEPRIS kr. 100 eller ENKELTBILLET kr. 50 
BILLETSALG foregår på SMS 20 40 08 98 eller mail til jlaagaard@gmail.com hvor I oplyser NAVN + ANTAL BØRN OG VOKSNE Betal dernæst på MobilePay til Jørn Aagaard på 20 40 08 98 
Der er begrænset antal billetter. Efter billetkøb på MobilePay får i en bekræftelse på SMS. Ved ankomst til koncerten oplyser I jeres navn og antal. Der vil blive sat ekstra stole op, så der kan være afstand mellem hver familie. 
Sankt Nikolaus vil komme og dele godteposer ud til alle børn, med en bolle, juicebrik og lidt slik. Der er ikke mulighed for at købe drikkevarer til koncerten. 
Pga Corona restriktionerne anmoder vi om, at man finder en siddeplads ved ankomst og at man ikke forlader sin plads unødigt inden og under koncerten – dette gælder både børn og voksne.
Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag, hvor vi passer på hinanden og nyder musikken med Corona-afstand.
Velkommen til en skøn familiejulekoncert! 
Menighedsrådet og Kirkens Børnetime 


Kirkens Børnetime i Ødsted sognehus

Kirkens Børnetime er for alle børn fra 4 år og op til 6. klasse.

Kirkens Børnetime foregår hver anden torsdag eftermiddag fra kl. 15.00-17.00 i Ødsted sognehus. Der er åbent allerede fra kl. 15.00, hvor man kan få lidt at spise.

Der er gang i den med lege, anderledes sjove og spændende aktiviteter; der bliver fortalt bibelhistorier på nye måder, vi synger sammen og der bliver også tid til en lille forfriskning.

Hvert år deltager børnene med musical, sang eller skuespil til en familiegudstjeneste i advent og palmesøndag.

I foråret afrunder vi forløbet med en udflugt for børn, søskende og forældre.

Vi holder Kirkens Børnetime for at børnene kan få kendskab til det, de er døbt til og til de grundlæggende ting i kristendommen og selvfølgelig også for at ha' det sjovt :-)

Du kan roligt sende dit barn i Kirkens Børnetime. Det er kristendom på den sjoveste måde. Børnene hører de gode og spændende historier, som de danske værdier bygger på. Vi laver underholdende aktiviteter og lege, så vidt forskellige som wellnessforkælelse, førstehjælp, dukketeater, bagedyst, julespil og alle mulige lege.

Programmet ser sådan ud

  • 15.00-15.30: Der er boller og saft til de sultne.
  • 15.30-15.45: Fælles begyndelse, hvor vi tænder lys og synger en sang.
  • 15.45-16.45: Vi deles op i store og små, hvor vi hører bibelhistorier og lave spændende aktiviteter.
  • 16.45-17.00: Vi slutter af sammen og synger Fadervor.

Kalender

Kirkens Børnetime er tilbage efter juleferien, hvor vi glæder os til at se alle børnene igen. Både "nye" og "gamle" børn fra 4 år og op til konfirmationsalderen er meget velkomne. 

 

 

 


Hvem er med?

 

Ulla Abelstedt, kirke- og kulturmedarbejder, tlf. 60 47 89 58 / ullaabelstedt@outlook.dk

Trine Granild, frivillig, 75 86 57 94

Esther Smidstrup, frivillig, 29 63 42 64 

Ring gerne til Ulla, hvis du vil være med, eller hvis du vil vide mere.


Aktivitetsbank

Vi har samlet alle de kreative idéer til aktiviteter og arbejde med bibeltekster, som vi har brugt gennem de sidste 30 år i Kirkens Børnetime. Det er en særlig hjemmeside med masser af materiale, der er under stadig udarbejdelse. Kig endelig forbi og lad dig inspirere til at stjæle eller bruge idéerne, så det passer til dig.

KLIK HER!