Musik og koncerter

Der er forskellige slags koncerter i Ødsted og Jerlev sogne. Vi lægger nemlig vægt på et bredt udbud i koncerttilbuddet, så der både er klassiske koncerter, folkemusik og rytmisk musik. Kirkerummene er smukke rum til koncerter, og ofte er lyden i kirkerne også særligt velegnet til bestemte musikgenrer. Det tager vi højde for, når vi sammensætter musikprogrammet

Aktuelle koncerter offentliggøres her på siden.


Sang fra den blå højskolesangbog

To aftener med fællessang

Tirsdag d. 19. marts og onsdag d. 1. maj kl. 19.30 i Ødsted sognehus

Konceptet er enkelt: Kom og syng fra den blå højskolesangbog. Organist Henriette Hoppe og sognepræst
Martin Bonde Eriksen vælger nogle sange, men der er også plads til dine ønsker, så kom og syng med og bliv opløftet!
At fællessang er sundt og gør godt for sjælen, det ved enhver, der synger sammen med andre mennesker.
Men der er også videnskabeligt belæg for, at fællessang er sundt, og det er der kommet mere fokus på de seneste år. Fællessangen blomstrer atter op efter en del år, hvor traditionen for fællessang har været på tilbagegang. Men selvfølgelig har den overlevet, for vi synger i kirkerne, vi synger på højskolerne og vi synger på efterskolerne, og de fleste skoler har igen indført morgensang. Når vi synger sammen, kommer vi til at høre sammen. Så gør noget godt for dig selv og din nabo, og for fællesskabet. Tag hinanden under armen og kom og syng!

Det er sundt og det er gratis; men der serveres kaffe, og den koster 25 kr.


Forårskoncert

Jerlev kirke mandag den 8. april kl. 19.00

Kammerkoret GOCK

Det bliver en koncert med musik til passion og påske, både klassisk og ny kormusik af bl.a. Carl Nielsen og Søren Birch, og der bliver lejlighed til at synge med på et par salmer.

Kammerkoret GOCK er et klassisk a cappella-kor med omkring 25 medlemmer, der synger et bredt repertoire strækkende sig fra middelalder- og renæssancemusik til nyere værker af samtidige komponister. Centralt i repertoiret er romantisk musik og en del kirkemusik.

Koret arbejder med alsidig klassisk kormusik, der sætter oplevelsen i centrum.

Koret har givet mange koncerter forskellige steder i Danmark, og hvert andet år arrangeres en kortur til udlandet. Koret har sunget bl.a. i Italien, Belgien, Litauen, Slovakiet, Island og Holland.

Koret ledes af Monica Zaharia, pianist og organist i Grindsted, Urup og Nollund.