Sogneaftener

Bliv oplyst og bliv opløftet! Sogneaftener er godt for legeme og sjæl.

Sogneaftener er varme og spændende aftener med kulturelle oplevelser, der handler om livets vigtigste spørgsmål. Der kan foregå mange forskellige ting. Et par gange om året har vi sangaftener, hvor vi synger højskolesange og salmer. Vi har foredrag flere gange om året, og af og til viser vi en film med et dybere indhold.

Kom og vær med til hyggeligt og engagerende samvær - hvor man helt sikkert går opløftet hjem, og måske er man blevet lidt klogere...

I løbet af aftenen serveres der kaffe for et rimeligt beløb.


Fælles forårsmøde for Jerlev, Ødsted og Højen sogne

Torsdag den 19. marts kl. 19.30 i Ødsted Sognehus

”Sorg går aldrig over” ved psykolog Mai-Britt Guldin

Vi sørger mere end vi ved. Livet er fyldt med tab, og sorg er en naturlig del af livet. Men tab og sorg er også de sværeste livskriser, som de fleste må kæmpe med at finde ud af at leve med. Og selvom sorgen aldrig går væk, så finder de fleste fodfæste igen og oplever endda at være blevet bedre til at leve deres liv.
Foredraget præsenterer den nyeste viden om sorg og forståelsen af sorg.

Mai-Brtt Guldin er psykolog og seniorforsker på Aarhus Universitetshospital. Hun leder forskningsprogrammet Tab & Sorg og har gennem årene talt med hundredevis af mennesker i sorg. Hun har udgivet 5 bøger om sorg, f.eks. ”Kort og Godt om sorg”.

Alle er hjertelig velkomne!
Kaffen koster 40 kr.


Ungdomspræsteriet i Højen

Torsdag den 7. maj kl. 19.00 i Højen kirke: Bededagsgudstjeneste og foredrag ved ”Ungdomspræsteriet”: ungdomspræst Anders Michael Grønfeldt og projektmedarbejder Marianne Thorsen.

Anders Michael Grønfeldt vil prædike for os. Efter gudstjenesten serveres der varme hveder og kaffe/te i Højen Sognehus, og Anders Michael og Marianne vil fortælle os deres vigtige og mangfoldige arbejde blandt Vejles unge.
Se mere om det på deres hjemmeside: https://www.ungdomspræsteriet.dk/

Højen Voksenkor vil også medvirke og synge for os.