Sogneaftener

Bliv oplyst og bliv opløftet! Sogneaftener er godt for legeme og sjæl.

Sogneaftener er varme og spændende aftener med kulturelle oplevelser, der handler om livets vigtigste spørgsmål. Der kan foregå mange forskellige ting. Et par gange om året har vi sangaftener, hvor vi synger højskolesange og salmer. Vi har foredrag flere gange om året, og af og til viser vi en film med et dybere indhold.

Kom og vær med til hyggeligt og engagerende samvær - hvor man helt sikkert går opløftet hjem, og måske er man blevet lidt klogere...

I løbet af aftenen serveres der kaffe for et rimeligt beløb.


Gudstjeneste og foredrag

Højen kirke og sognehus torsdag den 16. maj kl. 19.00

Gudstjeneste og foredrag ved Signe Toft, diakoni- og korshærspræst i Vejle provsti.

PRÆST PÅ GADEN. Når kirken er der, hvor ingen andre er.
Signe Toft fortæller om sit arbejde som gadepræst. Hun færdes blandt byens marginaliserede, socialt udsatte, misbrugere, psykisk sårbare og hjemløse – og laver kirke der, hvor ingen andre er.
Signe Toft fortæller om livet på gaden, om lyspunkter og mørke nedture. Hvad det vil sige at møde mennesker i øjenhøjde, også når de ligger ned.

Kom og hør, hvad det betyder, når kirken rykker ud af sine vante rammer for at udleve kristendommens vigtigste kerneværdi i praksis: næstekærlighed.
Efter gudstjenesten serveres der varme hveder og kaffe/te i Højen Sognehus, og Signe Toft vil fortælle om sit arbejde. Højen Voksenkor vil også medvirke og synge for os.


Pinse i præstegårdshaven

Den 9. juni kl. 12.00 - 14.00

Vi byder endnu en gang velkommen i præstegårdshaven efter pinsegudstjenesterne.
Man kan tage sin mad med og nyde den hyggelige stemning. Der vil være musik, men det er endnu uvist, i hvilken form, da CashBlack, som ellers plejer at spille i præstegårdshaven til pinse, ikke er fuldtallig i år. Det bliver sandsynligvis en mere intim og stille koncert.
Vi regner med god stemning og dejligt vejr. I nødstilfælde har vi et telt, vi kan stille op!

Der vil blive solgt øl, vin, vand og kaffe.